Site Loader

603485_986_485_FSImage_1_26140804Genieten van een actief en ontspannen weekend in Sittard? Dan is Fitland XL Sittard het ideale hotel voor jou. Je kamer is comfortabel ingericht en biedt uitzicht over de groenrijke stadsrand. Je slaapt heerlijk op een comfortabele boxspring en surft op de kamer gratis op internet. Vanuit je kamer wandel je zo naar het wellnessresort.

Het hotel is in de Sportzone van Limburg gevestigd naast het stadion van Fortuna Sittard. Deze sportieve omgeving nodigt uit om actief te zijn. Klim naar boven op de klimwand of ga aan de slag met de fitnesstoestellen in het fitnesscentrum. Op de bowlingbaan ga je de strijd aan om daarna te relaxen in het wellnessresort op de bovenste etage van Fitland XL Sittard.

Bezoek de hammam in het wellnessresort of laat je lichaam verwennen met een van de speciale massages, zoals een hotstone massage of een lomi lomi massage.

In de directe omgeving maak je uitstapjes naar Kasteel Hoensbroek of bezoek je de Kastelenruïne die boven de Fluwelengrot in Valkenburg is gelegen.

Lekker en gezond eten doe je in restaurant Medals en dat begint iedere dag met een uitgebreid ontbijt. Neem tussen de middag een lichte lunch om in de avond heerlijk à la carte te dineren. De gerechten worden bereid met versie seizoensproducten.

Alle zwembad / Wellness faciliteiten van Fitland Sittard zijn gelegen in het complex van Wellness Sittard. Het Wellness complex is uitgerust met zwembad, sauna’s, stoombad, whirlpool en dompelbaden, verschillende relax ruimte, Hammam, restaurant, terras etc. De toegang tot deze faciliteiten is niet inbegrepen bij de kamerprijs tenzij anders vermeld in uw arrangement. Bij de Wellness receptie kun je terecht voor meer informatie en mogelijkheden tot beauty en ontspanningsarrangementen. Het complex bevind zich in het hoofdgebouw en is direct te bereiken vanuit de hotelkamer.

Je dient in de Wellness gekleed te zijn in een badjas en badslippers welke verkrijgbaar zijn bij de Wellness receptie of je zelf kunt meebrengen. Enkel op dinsdag mag er badkleding gedragen worden, op de overige dagen mag dit niet. De faciliteiten zijn allen voor heren en dames, voor kinderen gelden er aangepaste regels. Vanaf 12 jaar zijn deze iedere dag welkom. Vanaf 4 jaar enkel op zondag van 10.30 tot 18.00 uur. Je geniet als hotelgast 20% korting op de entree!

Meer informatie of boeken …

Post Author: redactie