Site Loader

682930_986_485_FSImage_1_DSC_5222Overnacht op een verrassende locatie aan de Oude Maas in het Hotel ARA op slechts tien minuten rijden van Rotterdam en Dordrecht. Geniet van het uitzicht op de rivier de Oude Maas en maak een lange wandeling of fietstocht langs de rivier.

Het restaurant van Hotel ARA is met zijn warme uitstraling het bruisende middelpunt van het hotel. De menukaart biedt een ruime keuze aan gerechten. Men werkt op ambachtelijke wijze met dagverse producten. Voor de warmere maanden van het jaar geniet je op het zeer ruim terras met een prachtig uitzicht op de Oude Maas. Bij goed weer altijd lunchen op het terras!

In het souterrain van het hotel ontspan je in het zwembad of in een van de comfortabele relaxstoelen. Na een bezoek aan het zwembad neem je plaats in de Finse sauna of bruin je onder het solarium. Trainen doe je in de fitnessruimte.

Tijdens oudejaarsavond zijn er aangepaste openingstijden voor de bar en het restaurant. Het restaurant zal geopend zijn tot 20:00 voor bestellingen en de bar zal geopend zijn tot 21:00 uur.

Meer informatie of boeken …

Post Author: redactie