Site Loader
ontspannen op de veluwe

ontspannen op de veluweOntspannen

Midden in de natuur geniet je heerlijk ontspannen van een weekend weg in Bilderberg Hotel Klein Zwitserland in Heelsum. Je kamer is ruim van opzet met een comfortabel en sfeervol interieur. In de badkamer neem je uitgebreid de tijd om in bad te gaan of kies je voor een snelle douche. Surf tijdens een rustig moment gratis op internet of kijk naar de flatscreen tv.

Regio

In de omgeving van Bilderberg Hotel Klein Zwitserland beleef je van alles. Je wandelt door de bossen of maakt een indrukwekkende fietstocht over de Veluwe. Maak een uitstapje naar het Kröller-Möller Museum op de Veluwe of bezoek Burger’s Zoo in het nabijgelegen Arnhem. Ben je een liefhebber van golf? Dan ga je golfen op de naast het hotel gelegen golfbaan van golfclub van Heelsum.

Ontbijt

Het ontbijt is iedere dag weer fantastisch, maar ook voor de lunch en diner wacht een aangename verassing. Breng een bezoek aan het restaurant De Kromme Dissel dat een Michelin ster heeft en gevestigd is in een authentieke Oudsaksische boerderij. Je geniet optimaal van de verfijnde en pure gerechten.

ontspannen op de veluweWellness

Ontspanning vind je niet alleen in de natuur, maar ook in Bilderberg Hotel Klein Zwitserland. Bijvoorbeeld door te zwemmen in het binnenzwembad en door de sauna te bezoeken. Relaxen en genieten op een hoog niveau is gegarandeerd bij een verblijf in dit landelijk gelegen hotel.

Meer informatie en/of boeken …

Post Author: redactie